Naar wens van de cliënt

Persoonlijk Zorgplan

Er wordt een Persoonlijk Zorgplan opgesteld aan de hand van de zorgindicatie en uw individuele wensen en behoeften. Gedurende de zorg vindt er regelmatig overleg plaats met u, de familie, de behandelend arts of andere contactpersonen, zodat de zorg continu kan worden afgestemd op de situatie van dat moment.

De rede waarom iemand zorg nodig heeft verschilt per individu. Zo ook de vorm waarin thuiszorg word ingezet. Maar voor iedereen geldt dat men zelf wil beslissen hoe die zorg thuis word ingezet. Samen met u, uw partner en familieleden word bepaald welke zorg wenselijk of nodig is. De wensen en behoeften van de cliënt staan altijd centraal.

Bij Bureau Florance kunt u rekenen op een vaste groep zorgverleners zodat de cliënt zich snel vertrouwd kan voelen. Daarbij verdienen cliënten in de thuiszorg een persoonlijke benadering. Al onze verpleegkundigen en verzorgenden hebben hart voor hun werk. Bij hen bent u in goede handen.

Graag maken wij met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Neem telefonisch of per email contact met ons op. Wij komen u dan thuis of in het ziekenhuis bezoeken om samen met u te bekijken welke zorg het beste bij u past. Dit intake gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Bij ons geld geen wachttijd want u hebt snel zorg nodig. Bel 0411 - 616640.