Ruim 25 jaar ervaring in de thuiszorg

Bureau Florance is een gecertificeerd thuiszorgbureau, meer dan 25 jaar geleden opgericht door Nelly Fischer-Strik uit Boxtel. Onze freelancers zijn met zorg geselecteerd en beschikken over de benodigde diploma's en certificaten. Onze thuiszorg is gericht op zowel particuliere klanten als PGB en AWBZ ge├»ndiceerde klanten. Wij bieden ook hulp bij het huishouden voor mensen met een WMO indicatie. 

Zorg op maat
De thuiszorg die Bureau Florance biedt varieert van hulp bij de persoonlijke verzorging tot gespecialiseerde verpleegkundige hulp. Ook de duur en de intensiteit kunnen verschillen van enkele uren per dag tot 24-uurs verpleging, verzorging en begeleiding.

Gespecialiseerde zorg
Bureau Florance speelt direct en flexibel in op uw vraag, op het moment dat u dat wenst. Er zijn geen wachtlijsten. U kunt Bureau Florance 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Bureau Florance werkt met een grote groep deskundige zorgverleners, met ieder zijn eigen specialisme. Zo kan er altijd een beroep worden gedaan op die persoon die voor uw zorg het meest geschikt is.

 

    Wij bieden een helpende hand